Det er på tide at tage vores værdimålinger tilbage

1933: Den store depression ødelagde den globale økonomi. Borgerne søgte monetær stabilitet, så de beskyttede deres formue ved at holde ædelmetaller i stedet for at deponere deres guldbarrer i bankerne. Mange nationer undlod at opretholde deres guldstandardvalutaer i denne periode, fordi bankerne ikke havde nok guld i deres pengeskabe til at opfylde deres reservekrav. De amerikanske forretningsbanker og Federal Reserve var ingen undtagelse. Det var i dette år, at USA afsluttede sine indenlandske transaktioner med guldstandard.

Mindre end 40 år senere fortsatte de dette katastrofale eksperiment ved at afskaffe den internationale guldkonvertibilitet for dollaren i 1971. Dollaren var dermed ikke længere bundet til nogen knaphedslove; den blev udskrivningsberettiget efter anmodning. I stedet blev borgernes gæld, pengestrømmenes dynamik og den militærstøttede petrodollar de nye nøglemekanismer, hvormed USA etablerede sin fiatvaluta som den nye globale standardmetrik for værdi.

På tærsklen til The Great Reset er disse dage ved at være forbi, men hvad vil træde i stedet for dem? Vil vi lydigt overgå til den næste globale supermagts dominerende fiatvaluta og fordømme vores børnebørn til den samme katastrofe, som vi er ved at opleve? Vil vi give efter for et nyt digitalt valutasystem fra centralbanken og lægge guddommelig dominans over vores liv i hænderne på en ny gruppe af teknologiske tyranner? Eller er der en bedre måde?

Løsninger

Selv om mange vil gøre et desperat forsøg, kan de nuværende økonomiske strukturer ikke reddes, og i det lange løb er der ingen grund til at redde dem. Hvis vi desuden tillader regeringer, Federal Reserve, bankinstitutioner, FN, WEF og WHO at fortsætte med at træffe beslutninger for os, vil vi snart komme til at leve i en slavekoloni. Måske er vi det allerede. Løsningerne skal være praktiske og effektive nedefra og op, ikke oppefra og ned. I bund og grund er strategien at slå til og anvende retfærdige økonomiske systemer, som fungerer bedre.

Hold det kontant: fordele og ulemper

Ved at betale alting med fysiske kontanter og boykotte virksomheder, der går over til kontantløshed, vil overvågningsstatens gennemførelse af CBDC'er blive bremset. At holde vores forbrugsvaner anonyme og gøre det besværligt for virksomheder at opgive kontantbetalinger er en uheldig måde at sætte en kæp i hjulet på vores fremtidige slaveherres planer på, men isoleret fra en kombineret taktik er det en meningsløs strategi.

Tænk på det som at sætte tape på en revne i et akvarium for at bremse vandet, der løber ud. Dette er et glimrende første skridt, så længe der er en plan for at få fiskene ud og et nyt akvarium at flytte dem over i.

Nytænkning af vores værdimålinger

At bruge fiat som vores værdimåling er en kritisk PSYOP, som vi må afmystificere. I bedste fald inflateres fiat med 2% om året, men vi er nu i gang med en hyperinflation på mindst 8%. Dette er kun begyndelsen. Den Fiat-denominerede værdi af råvarer er steget langt mere i de sidste 5 år, og vi har alle klaget over, hvor dyr mad er blevet. Hvis vi fremover bruger fiat som vores universelle værdimåling, vil vi bruge de næste år på at ændre prisen på vores produkter i en uendelighed - indtil optænding bliver et mere effektivt anvendelsesområde for fiat-sedler.

Bitcoin er deflationær, og er 14 år inde i en over 100 år lang stabiliseringsproces. Inden for årtier vil Bitcoin være så stabil, at dets brug som en matematisk måleenhed for værdi vil blive populariseret. Dette vil dog tage mere tid, og selv om det allerede er populært blandt Remnants, tror jeg ikke, at hele verden er klar til denne løsning. Først skal den destruktive fiat-associative ideologi opløses. 1BTC = 1BTC.

Indtil videre foreslår jeg, at vi bruger guld som vores værdimåling, selv om vi bruger andre betalingsmetoder. For eksempel en woo-handelsbutik, som viser sine priser i guldunces, men som behandler betalinger med Bitcoin via BTCPay-server vil være i overensstemmelse med denne løsning. Det kan være bedre at anvende gram i stedet for ounces, fordi mindre mængder lettere kan vises, men ounces er allerede et populært metrisk mål for guldbarrer.

(8. februar 2023)

Her er en idé til at vende tingene på hovedet:

1 USD = 0,000533 AUX oz

Forvaring: At tage ansvar

At uddelegere forvaltningen af vores finanser til tredjeparter er roden til vores problemer. Disse parasitære organisationer udnytter deres monopol til at tage alt, hvad der er inden for deres rækkevidde. Vores midler er ikke sikre hos dem, og kan indefryses efter anmodning fra regeringen.

Uanset om vi opbevarer vores formue i kontanter, guld, sølv, infrastruktur, solcelleelektricitet, traktorer, tun på dåse eller Bitcoin, som vi opbevarer i korrekt selvforvaltning, kan vi få adgang til vores opsparing uden tilladelse - det er ejerskab! Dette sidste punkt er enkelt. Uanset hvilken form du vælger, skal du være forvalter af din egen formue.

Konklusion

Penge er samfundets blod. Hvis pengene er dårlige, vil samfundet være systemisk sygt. Det er på tide, at vi vælger vores arts fremtid ved at vælge, hvordan vi foretager vores transaktioner. Den enkeltes handlinger er frøene til den kollektive høst. Ingen andre kommer for at redde os; det er os selv, vi har ventet på.

Ansvarsfraskrivelse: Over To The Youth er et fællesskab af bevidste individer. Indholdet afspejler den enkelte skabers perspektiv snarere end fællesskabet som helhed.

Ovenstående telefon

Du har friheden til at vælge.  Ovenfor Telefon giver dig frihed, privatliv, kontrol og kan alt det, din gamle telefon kan. Slå dig sammen med et brugervenligt operativsystem, apps og kommunikationsværktøjer. Den er hurtig, pålidelig og har branchens bedste kundesupport.

$25 rabat med kupon: OTTY25

2 reaktioner

  1. Vi er enige. Vi er nødt til at nå til den samme konklusion.
    Digital er det mest praktiske. God løsning. Værdien bestemmes af guld, men betales med krypto.

  2. Det er jeg enig i. Da dollaren holdt op med at være bundet til guldstandarden, og regeringen begyndte at trykke tonsvis af redningspenge, bragte det os i den situation, vi er i nu. Bring Bitcoin og andre kryptovalutaer på banen. Jeg er også enig i, at Bitcoin er for ustabil til at blive udbredt lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish