Dr Trozzi - Dr Sucharit Bhakti Intense New Material | Mask ...Vuoden 2021 kynnyksellä isäni (tohtori Mark Trozzi) ja minä lähdimme tehtävään paljastaaksemme Criminal Covid Enterprisen hirmuteot ja auttaaksemme vapauttamaan Kanadan niiden hallinnasta. Emme tienneet, miten tulisimme toimeen tai jäisimmekö vangiksi tai kuolisimme. Olisiko työmme myönteinen vaikutus uhrausten ja vaarojen arvoinen? Epävarmuus oli raskasta ja stressaavaa.

Vaikka isäni on 25 vuoden veteraanilääkäri, joka on rauhallinen paineen alla ja jolla on paljon elämänkokemusta, minä olin hyvin vihreä IT-assistentti; olin juuri täyttänyt 20 vuotta - vuonna 2020 valmistunut lukiolainen, jolla ei ollut minkäänlaista pätevyyttä. Minulla oli taito taiteeseen ja olin opiskellut yrittäjyyttä sivutoimisesti, mutta en ollut koskaan edes yrittänyt mitään sen kaltaista, mitä olimme aikeissa tehdä. Jos jokin oli varmaa tässä elämäni uudessa vaiheessa, niin se, että opettelin työn ohessa.

Kun pioneerimme meille tuntemattomille vesille, jouduimme kohtaamaan yritysten sensuuria, rikollisten valtiollisten instituutioiden kohteeksi ja dinosaurusmedian panettelun kohteeksi. Joka käänteessä sopivien demonien haittaamina teimme yhdeksästä kuuteentoista tuntiin päivässä töitä tehdaksemme visiostamme totta; auttaaksemme tuomaan totuuden päivänvaloon.

Työskentelin pelkästään taustalla lähes vuoden ajan, kunnes tapasin ajoissa oppaan, ihastuttavan lääkärin nimeltä Susan. Soitimme yhdessä musiikkia, puhuimme ajatuksista ja filosofiasta, ja meistä tuli nopeasti ystäviä. Pitkän keskustelun aikana hän nosti esiin kysymyksen, että minun sukupolveni on lähes täysin edustuskelvoton.

Determining the Proper Depth to Plant SeedsTohtori Susan kysyi minulta: "Voisitko harkita nimesi julkaisemista?".

"Ei, minun paikkani on taustalla", vastasin. Siemen oli kuitenkin kylvetty, ja kysymys askarrutti mieltäni yötä päivää: Jos en minä, niin kuka sitten?

Sitä seurasi synkronismi. Alle viikkoa myöhemmin minulle tarjoutui tilaisuus panna kynä paperille, ja kirjoitin ensimmäisen julkisen artikkelini, Aloittelijan opas Big Techin aivopesun lopettamiseksi, jonka julkaisimme drtrozzi.org 21-vuotispäivänänist syntymäpäivä. Tunsin itseni inspiroituneeksi ja arvostetuksi, kun katselin, että lukemien määrä ylitti 5600. Myönteisiä vastauksia tuli runsaasti kauniilta yleisöltä, perheeltämme ja ystäviltämme. Sitten kirsikka motivoituneelle sydämelleni asetettiin, kun John Platinum esitteli artikkelini postauksessa osoitteessa Kaikki Goss. Otsikko: "Nuorille."

"Toivottavasti ei ole harvinaista löytää tällaista valaistumista nykypäivän nuorisosta." Nämä sanat muuttivat käsitykseni tulevaisuudesta ja maailmankuvani nopeammin kuin osaan sanoa, "En ole yksin."

Planting Seeds! | Planting seeds, Family caregiver, Doctor ...Seuraavien viikkojen aikana pohdin, mitä tekisin seuraavaksi, mutta en saanut intuitiota siitä, mitä kirjoittaisin. Minkä ongelman korjaamisessa voin auttaa seuraavaksi? Tuntui kuin olisi ollut miljoona vaihtoehtoa. Ennen kuin pystyin etenemään eteenpäin, minun oli katsottava taaksepäin, ja ajattelin tohtori Susania ja juuri sitä ongelmaa, josta tämä kokemus sai alkunsa: minun sukupolveni on lähes täysin edustuskelvoton.

Kun katsoin sisimpääni ja pohdin, miten olen päässyt tähän pisteeseen elämässäni, kävin läpi viime vuoden aikana saamiani kokemuksia, oppimiani taitoja ja tätä viimeaikaista kokemusta heräämisestä tähän aivan uuteen kysymykseen, joka koskee kaiken tämän näennäisen jumalallisen ohjauksen tulkintaa. Hitaasti palapeli alkoi loksahtaa kohdalleen.

Pian sen jälkeen liityin WCH:n nuorisokomiteaan, joka oli juuri perustettu pari viikkoa aiemmin. Liittyessäni minulta kysyttiin, miten herättäisin/inspiroisin omaa sukupolveani, ja vastaukseni oli Over to the Youthin karkeat alkuajatukset. Tulevina päivinä mielessäni pyöri tämä Gandhin sitaatti, jonka olin lukenut seinältä veljeni asunnossa pari vuotta aiemmin.

"Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa."

Esimerkillä johtaminen on ainoa tapa olla johtaja. Jos halusin, että ikätoverini ratkaisisivat heille läheiset maailman ongelmat, minun olisi ensin ratkaistava ne, jotka olivat minulle läheisiä. Minun olisi luotava nuorille tapa tehdä yhteistyötä myönteisen muutoksen aikaansaamiseksi, luotava foorumi, jossa heidän äänensä tulee kuulluksi, ja yhdistettävä heidät opettajiin, joita he tarvitsevat menestyäkseen pyrkimyksissään. Lopulta, kun päätin aloittaa tämän verkkosivuston rakentamisen, epäilykseni hävisivät, kun tapahtui toinen hienovarainen synkronismi: "overtotheyouth.com" oli saatavilla. 

Kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish