Kasvata (ei yhtään) omaa kasvia | Onko tämä "uusi normaali"?

lannistetaanko yleisö alitajuisesti elintarvikeomavaraisuudesta ja luovutaanko itsenäisyydestämme uuteen normaaliin tilanteeseen, jossa olemme täysin riippuvaisia valtiosta?

Kun elinkustannukset ovat viime aikoina nousseet ja elintarvikeketjuissa on ollut ongelmia monissa kansakunnissa, voisi olla syytä ryhtyä kasvattamaan omaa ruokaa keinona omavaraisuuteen ja kustannusten alentamiseen. Poliittiset johtajamme olisivat varmasti rohkaisseet tällaisiin suunnitelmiin; voisin kuvitella, että "Dig for Victory" -tyylinen kampanja, jossa olisi sota-ajan kaltaisia viestejä, olisi ollut johtajiemme mielestä erityisen houkutteleva keino parantaa kansalaisten suosiota (jota kaksi Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeriehdokasta ja oppositiojohtaja kipeästi tarvitsevat). Tällainen politiikka olisi varmasti tervetullut myös ilmastonmuutoksen kannalta, sillä oman maan viljely johtaa väistämättä paljon pienempiin liikennepäästöihin. Myös terveysnäkökohtia on olemassa, kuten seuraavat esimerkit osoittavat torjunta-aineiden vaikutus ihmiskehoon, joita tarvittaisiin paljon vähemmän, jos enemmän ruokaa tuotettaisiin itse.

Päinvastoin, olemme nähneet päinvastaista; letkukaasukielto on otettu käyttöön eri puolilla Englantia vastauksena jokien alhaiseen vedenkorkeuteen ja ilmastonmuutokseen. Jopa viljelijöitä on rajoitettu kastelemasta omaa satoaan. Tämä olisi jo itsessään tarpeeksi paha asia ihmisille, jotka haluavat kasvattaa omia vihanneksiaan, mutta veden saannin tarkoituksellinen rajoittaminen on tulossa... hallituksen pitkän aikavälin politiikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU:ssa. Tällaisina aikoina ei puhuta "omasta kasvatuksesta", vaan ainoastaan ostamalla jonkun toisen ruokaa (tai vielä parempi, hyönteiset ja ihmiset) on sen sijaan mediassa.

Järkyttävää kyllä, tämä ei ole loppu niistä toimenpiteistä, joilla eri puolilla maailmaa pyritään estämään sekä kotitilojen omistajia että itsenäisiä maanviljelijöitä kasvattamasta omaa ruokaansa. Victorian osavaltiossa Australiassa on nyt valta takavarikoida karja ja kotimaassa tuotetut elintarvikkeet. yksityisiltä kansalaisilta, jos ne katsotaan "saastuneiksi". Otetaan sitten YK:n Agenda 2030, jossa monien muiden asioiden ohella pyritään siihen, että siementen saatavuuden valvonta ylhäältä alaspäin. Tällöin meillä on Bill Gates ostaa maatalousmaata joilla on niin paljon rahaa, että ne voivat helposti kilpailla itsenäisten viljelijöiden tai alkuun pääsyä suunnittelevien kanssa. 

Tiedotusvälineiden merkinnät takapihan kanat (ei häkkikanat) "vaarallisina"., edistää ajatusta tauteja levittävät harrastetilat ja vapaana pidettävät kanat lisäävät jotenkin tulevien pandemioiden riskiä.. Ne tappavat lintuinfluenssasta positiivisen tuloksen saaneet kanat. PCR:n avulla, vaikka PCR ei ole riittävä diagnostinen väline. Sitten on väitteitä siitä, että "ikuiset kemikaalit", joita biologiset prosessit eivät pysty hajottamaan, on saastuttanut kaikki vesivarastotja että he ovat estetään ihmisten pyrkimykset kasvattaa ruokaa.. Jopa itse puutarhanhoito, kun edistetään terveyshyötynä, on nyt pelonlietsonnan aihe.

Kaikesta saa sen vaikutelman, että joku, jossain, ei halua meidän kasvattavan omaa ruokaa. Olisitko tyytyväinen, jos et saisi kasvattaa ruokaa omassa puutarhassasi, kasvattaa omia kanoja kananmunia varten tai jos sinulta vietäisiin peltoalueesi? Vaikka emme ehkä ole vielä siinä pisteessä, osa minusta ei olisi yllättynyt, jos olisimme menossa sinne. Loppujen lopuksi se sopisi varmasti yhteen "älä omista mitään ja ole onnellinen" esityslista.

Jos haluat tukea työtäni, harkitse lahjoitusta seuraavilla tavoilla:

QR-koodi Bitcoin-lahjoituksia varten

Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa Bitcoinilla: bc1qp2y8a0h7ya8ctjp6lcwvwg569cml8578ts553s

Auta meitä kasvamaan

Kommentit:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish