On aika ottaa arvomittarimme takaisin.

1933: Suuri lama tuhoaa maailmantalouden. Kansalaiset halusivat rahapoliittista vakautta, joten he suojasivat varallisuuttaan pitämällä hallussaan jalometalleja sen sijaan, että he olisivat tallettaneet kultaharkkojaan pankkeihin. Monet valtiot eivät pystyneet pitämään kiinni kultakantaisista valuutoistaan tuona aikana, koska pankeilla ei ollut holveissaan tarpeeksi kultaa täyttääkseen varantovaatimuksensa. Yhdysvaltain liikepankit ja Federal Reserve eivät olleet poikkeus. Tänä vuonna Yhdysvallat lopetti kotimaiset kultakantaan perustuvat liiketoimensa.

Alle 40 vuotta myöhemmin he jatkoivat tätä katastrofaalista kokeilua lopettamalla dollarin kansainvälisen kullan vaihdettavuuden vuonna 1971. Dollari ei enää ollut sidoksissa mihinkään niukkuuden lakeihin, vaan siitä tuli painokelpoinen kysynnän mukaan. Sen sijaan kansalaisten velkaantuminen, rahavirran vauhti ja armeijan tukema petrodollari tulivat uusiksi keskeisiksi mekanismeiksi, joiden avulla Yhdysvallat vakiinnutti fiat-valuuttansa uudeksi globaaliksi arvomittariksi.

Suuren uudelleenkäynnistyksen kynnyksellä nämä päivät ovat päättymässä, mutta mikä tulee tilalle? Siirrymmekö kuuliaisesti seuraavan globaalin supervallan hallitsevaan fiat-valuuttaan ja tuomitsemmeko lapsenlapsemme samaan katastrofiin, jonka olemme kohta kokemassa? Alistummeko uuteen keskuspankkien digitaaliseen valuuttajärjestelmään ja annammeko jumalankaltaisen vallan elämämme yli uusien teknologisten tyrannien käsiin? Vai onko olemassa parempi tapa?

Ratkaisut

Vaikka monet yrittävät epätoivoisesti, nykyisiä talousrakenteita ei voi pelastaa, eikä pitkällä aikavälillä ole mitään järkeä. Lisäksi jos annamme hallitusten, keskuspankin, pankkilaitosten, YK:n, WEF:n ja WHO:n jatkaa päätösten tekemistä puolestamme, huomaamme pian elävämme orjasiirtolassa. Ehkä olemme jo nyt. Ratkaisujen on oltava käytännöllisiä ja tehokkaita alhaalta ylöspäin, ei ylhäältä alaspäin. Pohjimmiltaan strategiana on lyödä lukkoon ja käyttää oikeudenmukaisia talousjärjestelmiä, jotka toimivat paremmin.

Pidä se käteisenä: ansiot ja puutteet

Maksamalla kaikesta fyysisellä käteisellä ja boikotoimalla yrityksiä, jotka siirtyvät käyttämään käteistä, hidastetaan CBDC-järjestelmien käyttöönottoa. Käyttötottumustemme pitäminen nimettöminä ja se, että yritysten on hankala luopua käteismaksuista, on apina-avain tulevien orjuuttajiemme suunnitelmiin, mutta erillään yhdistetystä taktiikasta tämä on turha strategia.

Ajattele, että se on kuin teipin kiinnittäminen kala-astian halkeamaan veden valumisen hidastamiseksi. Tämä on erinomainen ensimmäinen siirto, kunhan on olemassa suunnitelma kalojen poistamiseksi ja uusi akvaario, johon ne voidaan siirtää.

Arvomittareiden uudelleenarviointi

Fiatin käyttäminen arvon mittarina on kriittinen PSYOP, joka meidän on purettava. Parhaimmillaan fiat-arvo paisuu 2% vuodessa, mutta nyt elämme vähintään 8%:n hyperinflaatiota. Tämä on vasta alkua. Hyödykkeiden arvo on kasvanut huomattavasti enemmän viimeisten viiden vuoden aikana., ja me kaikki olemme valittaneet siitä, miten kalliiksi ruoka on tullut. Jos jatkossa käytämme fiat-arvoa universaalina arvomittarina, käytämme seuraavat vuodet loputtomiin tuotteidemme uudelleenhinnoitteluun - kunnes sytykkeistä tulee tehokkaampi käyttötapa fiat-seteleille.

Bitcoin on deflatorinenja on 14 vuotta yli 100 vuotta kestäneen vakautusprosessin alkuvaiheessa. Vuosikymmenien kuluessa Bitcoin on niin vakaa, että sen käyttö matemaattisena arvon mittarina yleistyy. Tämä vie kuitenkin enemmän aikaa, ja vaikka se on jo suosittua jäänteiden keskuudessa, en usko, että koko maailma on valmis tähän ratkaisuun. Ensin on hajotettava tuhoisa fiat-assosiaatioideologia. 1BTC = 1BTC.

Ehdotan, että käytämme toistaiseksi kultaa arvon mittarina, vaikka käyttäisimmekin muita maksutapoja. Esimerkiksi woo-commerce-kauppa, joka näyttää hintansa kultaunssina, mutta käsittelee maksut Bitcoinin kautta. BTCPay-palvelin olisi tämän ratkaisun mukainen. Grammojen käyttäminen unssin sijasta voi olla parempi metriikka, koska pienempiä määriä voidaan näyttää helpommin, mutta unssit on jo nyt suosittu metriikka harkkometreille.

(8. helmikuuta 2023)

Tässä on ajatus, joka kääntää asiat oikein päin:

1 USD = 0,000533 AUX oz

Huoltajuus: Vastuun ottaminen

Ongelmiemme juuret ovat siinä, että annamme taloutemme hoidon kolmansille osapuolille. Nämä loisorganisaatiot käyttävät monopoliasemansa tarjoamaa liikkumavaraa ottaakseen haltuunsa kaiken, mikä on niiden ulottuvilla. Varamme eivät ole turvassa heidän luonaan, ja voidaan jäädyttää hallituksen pyynnöstä.

Säilytimmepä varallisuuttamme sitten käteisenä, kultana, hopeana, infrastruktuurina, aurinkosähkönä, traktoreina, tonnikalasäilykkeinä tai Bitcoinina, jota säilytämme asianmukaisessa omassa säilytyksessä, voimme käyttää säästöjämme ilman lupaa - se on omistajuutta! Tämä viimeinen kohta on yksinkertainen. Minkä tahansa muodon valitsetkin, ole oman varallisuutesi säilyttäjä.

Päätelmä

Raha on yhteiskunnan veri. Jos raha on huono, yhteiskunta on systeemisesti sairas. Nyt on meidän aikamme valita lajimme tulevaisuus valitsemalla, miten käymme kauppaa. Yksilöiden toimet ovat kollektiivisen sadon siemeniä. Kukaan muu ei tule pelastamaan meitä; me olemme ne, joita olemme odottaneet.

Vastuuvapauslauseke: Over To The Youth on tiedostavien yksilöiden yhteisö. Sisältö heijastaa pikemminkin sen yksittäisen luojansa kuin koko yhteisön linssin.

Yllä oleva puhelin

Sinulla on vapaus valita.  Puhelimen yläpuolella antaa sinulle vapauden, yksityisyyden ja hallinnan, ja sillä voi tehdä kaiken, mitä vanhalla puhelimellasi voi tehdä. Yhdistä voimasi ystävällisen käyttöjärjestelmän, sovellusten ja viestintävälineiden kanssa. Se on nopea, luotettava ja sillä on alan paras asiakastuki.

$25 alennus kupongilla: OTTY25

2 vastausta

  1. Olemme samaa mieltä. Meidän on tultava samaan johtopäätökseen.
    Digitaalinen on käytännöllisin. Hyvä ratkaisu. Arvo määräytyy kullan mukaan, mutta maksetaan w krypto.

  2. Sovittu. Kun dollari lakkasi olemasta sidottu kultakantaan ja hallitus alkoi painaa tonneittain rahaa pelastuspaketteihin, se sai meidät siihen ahdinkoon, jossa nyt olemme. Bitcoin ja muut kryptovaluutat esiin. Samaa mieltä myös siitä, että Bitcoin on liian epävakaa massojen käyttöön juuri nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish