Bits ofTruth #5 - Wie is Satoshi Nakamoto?

Wie is Satoshi Nakamoto, de bedenker van Bitcoin? Poëtisch, de oprichter van dit anonieme ruilmiddel deed dat anoniem. Austin en Rain denken na over wie het zou kunnen zijn, onderzochten wie het zeker niet zou kunnen zijn, en waarom het in Satoshi's belang is om nooit ontdekt te worden.

Disclaimer: Over To The Youth is een gemeenschap van bewuste individuen. De inhoud weerspiegelt de lens van de individuele maker en niet die van de gemeenschap als geheel.

De telefoon hierboven

Je hebt de vrijheid om te kiezen.  Boven Telefoon geeft je vrijheid, privacy, controle en kan alles wat je oude telefoon ook kan. Bundel je krachten met een vriendelijk besturingssysteem, apps en communicatietools. Het is snel, betrouwbaar en heeft de beste klantenondersteuning in de branche.

$25 korting met coupon: OTTY25

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch