Het is tijd om onze waardecijfers terug te nemen...

1933: de Grote Depressie verwoestte de wereldeconomie. Burgers streefden naar monetaire stabiliteit, dus beschermden zij hun rijkdom door edelmetalen aan te houden, in plaats van hun goud bij de banken te deponeren. Veel landen slaagden er in deze periode niet in hun goudstandaardmunten te handhaven, omdat de banken niet genoeg goud in hun kluizen hadden om aan hun reserveverplichtingen te voldoen. De Amerikaanse handelsbanken en Federal Reserve vormden geen uitzondering. In dit jaar beëindigden de VS hun binnenlandse goudstandaard transacties.

Nog geen 40 jaar later zetten zij dit rampzalige experiment voort, door in 1971 een einde te maken aan de internationale goudconvertibiliteit van de dollar. De dollar had geen banden meer met wetten van schaarste; hij werd bedrukbaar op aanvraag. In plaats daarvan werden burgerschuld, het momentum van geldstromen en de door militairen gesteunde petro-dollar de nieuwe sleutelmechanismen waarmee de VS hun fiatmunt vestigden als de nieuwe wereldwijde standaardmetriek van waarde.

Op de drempel van The Great Reset lopen deze dagen ten einde, maar wat komt er voor in de plaats? Zullen we gehoorzaam overstappen op de dominante fiatvaluta van de volgende mondiale supermacht, en onze kleinkinderen verdoemen tot dezelfde ramp als die welke we nu gaan meemaken? Zullen we ons neerleggen bij een nieuw digitaal muntstelsel van de centrale bank, en de goddelijke heerschappij over ons leven in handen leggen van een nieuwe cast van technologische tirannen? Of is er een betere manier?

Oplossingen

Hoewel velen wanhopig zullen proberen, zijn de huidige economische structuren niet te redden, en op de lange termijn heeft het geen zin. Bovendien, als we toestaan dat regeringen, de Federal Reserve, bankinstellingen, VN, WEF en de WHO beslissingen voor ons blijven nemen, zullen we spoedig in een slavenkolonie leven. Misschien zijn we dat al. Oplossingen moeten praktisch zijn, en effectief van onderaf, niet van bovenaf. De essentie is om te staken, en eerlijke economische systemen te gebruiken die beter werken.

Keep it cash: verdiensten en tekortkomingen

Alles met contant geld betalen en bedrijven boycotten die cashloos gaan, zal de implementatie van CBDC's door de controlestaat vertragen. Onze uitgaven anoniem houden, en het bedrijven moeilijk maken om af te zien van contante betalingen, gooien een spaak in het wiel van onze would-be slavenmeesters, maar geïsoleerd van gecombineerde tactieken is dit een zinloze strategie.

Zie het als het plakken van tape op een barst in een vissenkom om het weglopen van water te vertragen. Dit is een uitstekende eerste stap, zolang er een plan is om de vissen eruit te halen en een nieuwe bak om ze in te zetten.

Onze waardecijfers herzien

Het gebruik van fiat als onze waardemeter is een kritieke PSYOP die we moeten ontmaskeren. In het beste geval blaast fiat 2% per jaar op, maar we ondergaan nu een hyperinflatie van minstens 8%. Dit is nog maar het begin. De Fiat-waarde van grondstoffen is de afgelopen 5 jaar veel sterker gestegen...en we hebben allemaal geklaagd over hoe duur voedsel is geworden. Als we in de toekomst fiat gebruiken als onze universele waardemeter, zullen we de komende jaren eindeloos bezig zijn met het herprijzen van onze producten - totdat aanmaakhout een efficiëntere toepassing wordt voor fiat bankbiljetten.

Bitcoin is deflatoiren zit 14 jaar in een proces van meer dan 100 jaar stabilisatie. Binnen tientallen jaren zal Bitcoin zo stabiel zijn, dat het gebruik ervan als wiskundige waardemeter populair zal worden. Dit zal echter meer tijd vergen, en hoewel het al populair is onder de Remnants, geloof ik niet dat de hele wereld klaar is voor deze oplossing. Eerst moet de destructieve fiatassociatieve ideologie worden opgelost. 1BTC = 1BTC.

Voorlopig stel ik voor dat we goud gebruiken als onze metriek van waarde, zelfs als we andere betalingsverwerkingsmethoden gebruiken. Bijvoorbeeld, een woo-commerce winkel, die zijn prijzen weergeeft in gouden ounces, maar betalingen verwerkt met Bitcoin via BTCPay Server zou zich bij deze oplossing aansluiten. Het gebruik van grammen in plaats van ounces kan een betere metriek zijn, omdat kleinere hoeveelheden gemakkelijker kunnen worden weergegeven, maar ounces is al een populaire metriek voor edelmetaal.

(8 februari 2023)

Hier is een gedachte om de dingen om te draaien:

1 USD = 0,000533 AUX oz

Bewaarderschap: Verantwoordelijkheid nemen

Het delegeren van het beheer van onze financiën aan derden is de wortel van onze problemen. Deze parasitaire organisaties gebruiken de ruimte van hun monopolie om alles binnen hun bereik te nemen. Onze fondsen zijn niet veilig bij hen, en kan op verzoek van de regering worden bevroren.

Of we ons vermogen nu opslaan in contant geld, goud, zilver, infrastructuur, zonnestroom, tractoren, tonijn in blik, of Bitcoin die we zelf bewaren, we hebben zonder toestemming toegang tot ons spaargeld - dat is eigendom! Dit laatste punt is eenvoudig. In welke vorm u ook kiest, wees de beheerder van uw eigen fortuin.

Conclusie

Geld is het bloed van de samenleving. Als het geld slecht is, is de samenleving systematisch ziek. Het is onze tijd om de toekomst van onze soort te kiezen, door te kiezen hoe we handelen. De acties van individuen zijn de zaden van de collectieve oogst. Niemand anders komt ons redden; wij zijn degenen waarop we gewacht hebben.

Disclaimer: Over To The Youth is een gemeenschap van bewuste individuen. De inhoud weerspiegelt de lens van de individuele maker en niet die van de gemeenschap als geheel.

De telefoon hierboven

Je hebt de vrijheid om te kiezen.  Boven Telefoon geeft je vrijheid, privacy, controle en kan alles wat je oude telefoon ook kan. Bundel je krachten met een vriendelijk besturingssysteem, apps en communicatietools. Het is snel, betrouwbaar en heeft de beste klantenondersteuning in de branche.

$25 korting met coupon: OTTY25

2 reacties

  1. We zijn het eens. We moeten tot dezelfde conclusie komen.
    Digitaal is het meest praktisch. Goede oplossing. Waarde bepaald door goud maar betaald met crypto.

  2. Mee eens. Toen de dollar niet langer gebonden was aan de goudstandaard en de overheid begon met het bijdrukken van tonnen reddingsgeld, bracht dat ons in de situatie waarin we ons nu bevinden. Laat de Bitcoin en andere cryptocurrencies maar komen. Ik ben het er ook mee eens dat Bitcoin op dit moment te volatiel is om massaal te worden gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch