Varför över till ungdomarna?

Dr Trozzi - Dr Sucharit Bhakti Intense New Material | Mask ...I början av 2021 gav min far (Dr. Mark Trozzi) och jag oss ut på ett uppdrag att avslöja de grymheter som Criminal Covid Enterprise begår och hjälpa till att befria Kanada från deras kontroll. Vi var osäkra på hur vi skulle klara oss, eller om vi skulle bli tillfångatagna eller dödade. Skulle den positiva effekten av vårt arbete vara värd uppoffringen och faran? Osäkerheten var tung och stressande.

Även om min far är en 25-årig läkare med lång livserfarenhet och är lugn under press, var jag en mycket grön IT-assistent som precis fyllt 20 år - en gymnasieelev från 2020 med absolut inga kvalifikationer. Jag hade en fallenhet för konst och hade studerat entreprenörskap vid sidan om, men jag hade aldrig ens försökt göra något som liknade det som vi hade tänkt göra. Om det var något som var säkert i detta nya kapitel i mitt liv så var det att jag lärde mig på jobbet.

När vi gick in i för oss okända vatten mötte vi censur från företag, blev måltavlor för kriminella statliga institutioner och förtalades av dinosauriemedia. Vi var hindrade av demonerna i alla led och arbetade nio till sexton timmar om dagen för att förverkliga vår vision, för att hjälpa till att föra fram sanningen i ljuset.

Jag arbetade enbart i bakgrunden i nästan ett år, tills jag träffade en läglig guide, en förtjusande läkare vid namn Susan. Vi spelade musik tillsammans, pratade om idéer och filosofi och blev snabbt vänner. Under ett långt samtal tog hon upp frågan om att Min generation är nästan helt orepresenterad..

Determining the Proper Depth to Plant SeedsDr Susan frågade mig: "Skulle du kunna tänka dig att lägga ut ditt namn?"

"Nej, min plats är i bakgrunden", svarade jag. Men fröet var sått, och frågan sysselsatte mig dag och natt: Om inte jag, vem då?

Synkronicitet följde. Mindre än en vecka senare fick jag tillfälle att skriva min första offentliga artikel, En nybörjarguide för att stoppa hjärntvätten från Big Tech, som vi publicerade på drtrozzi.org med anledning av min 21:a födelsedagst födelsedag. Jag kände mig inspirerad och uppskattad när jag såg hur antalet lästa böcker översteg 5600. Positiva svar strömmade in från vår vackra publik, familj och vänner. Sedan kom körsbäret på toppen av mitt motiverade hjärta när John Platinum presenterade min artikel i ett inlägg på Alla Goss. Titeln: "Över till ungdomarna."

"Förhoppningsvis är det inte ovanligt att hitta sådan upplysning hos dagens ungdomar." Dessa ord förändrade min uppfattning om framtiden och min världsbild snabbare än jag kan säga, "Jag är inte ensam."

Planting Seeds! | Planting seeds, Family caregiver, Doctor ...Under de följande veckorna funderade jag på vad jag skulle göra härnäst, men jag fick ingen intuition om vad jag skulle skriva. Vilket problem kan jag hjälpa till att lösa härnäst? Det kändes som om det fanns en miljon att välja mellan. Innan jag kunde gå vidare var jag tvungen att se tillbaka, och jag tänkte på dr Susan och just det problem som inledde den här upplevelsen: Min generation är nästan helt orepresenterad..

När jag tittade inåt och funderade på hur jag hade kommit till den här punkten i mitt liv, gick jag igenom mina erfarenheter från det senaste året, de färdigheter jag hade lärt mig och den senaste erfarenheten av att vakna upp till den helt nya frågan om hur jag skulle tolka all denna till synes gudomliga vägledning. Långsamt började pusslet sättas ihop.

Kort därefter gick jag med i WCH:s ungdomskommitté, som hade bildats några veckor tidigare. När jag anslöt mig till kommittén fick jag frågan om hur jag skulle väcka/inspirera min generation, och mitt svar var de grova inledande idéerna bakom Over to the Youth. Under de kommande dagarna kretsade mitt sinne kring detta citat av Gandhi, som jag hade läst från väggen i min brors lägenhet ett par år tidigare.

"Var den förändring du vill se i världen"

Att föregå med gott exempel är det enda sättet att vara ledare. Om jag vill att mina kamrater ska lösa de världsproblem som ligger dem varmt om hjärtat måste jag först lösa det som ligger mig varmt om hjärtat. Jag skulle vara tvungen att vara pionjär för att ungdomarna skulle kunna samarbeta för att åstadkomma positiva förändringar, bygga en plattform för att deras röster skulle höras och koppla dem till de lärare de behövde för att lyckas med sina strävanden. Slutligen, när jag bestämde mig för att börja bygga denna webbplats, försvann resterna av mina tvivel när ytterligare en subtil synkronicitet inträffade: "overtotheyouth.com" var tillgänglig. 

Kommentarer:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish