Hur man köper Bitcoin utan KYC

Hodl Hodl demonstrativ genomgång:

Länkar:

Hur man öppnar ett Hodl Hodl-konto

Nu när du har en plånbok som inte är förvaringsskyldig är nästa steg att skaffa dina första mynt som inte är KYC-mynt. Jag rekommenderar en tjänst som heter Hodl Hodl. Detta är ett utbyte från pir till pir. Det finns många möjligheter att både köpa och sälja här, och du kan också lägga upp dina egna erbjudanden. Bitcoin kommer vanligtvis att vara dyrare att köpa här än på en plattform som Coinbase, men för integritets skull är det värt det. Ovan har jag visat upp en hodler med den bästa räntan jag har hittat, 5% markup med hans automatiserade tjänst.

OBS: Du måste ha en fungerande plånbok som inte är vårdnadshavare. Om du inte har installerat dig ännu finns här en handledning om hur du installerar en bärbar electrum-plånbok på en USB-enhet: https://overtotheyouth.com/2022/04/22/how-to-set-up-a-simple-non-custodial-wallet-on-a-usb-drive/

1.

För att skapa ett Hodl Hodl-konto, gå till hodlhodl.com och klicka på Registrera dig.

2.

Fyll i informationen. Det bästa är att använda en skräppostadress, ett alias och ett starkt lösenord, men tidszonen spelar ingen större roll (även om det kan öka anonymiteten ytterligare om du väljer en annan tidszon). Se till att din VPN är på när du är online, särskilt när du gör något som rör krypto. Slutligen, om du har en referenskod, ange den om du vill, klicka på godkänn, fyll i bildtexten och klicka på registrera dig.

3.

När du har slutfört steg 2 har du fått en bekräftelselänk via e-post. Hitta den i din inkorg, om den inte finns där kan du kontrollera skräppost och alla mappar. När du har öppnat e-postmeddelandet klickar du på bekräftelselänken, som skickar dig tillbaka till Hodl Hodl.

4.

Du kommer till sidan för att redigera din profil. Du behöver inte göra något här om du inte vill. Klicka på "Hodl Hodl pier to pier trading" i verktygsfältet till vänster.

5.

Skapa ett betalningslösenord. Detta är ett extra lösenord för att frigöra pengar när du handlar via escrow-plattformen på Hodl Hodl. Därefter lägger du till en standard Bitcoin-adress för Bitcoin.

6.

Lägg till ditt land (eller ett annat land), välj medium (eller vilken typ av transaktionsavgift du föredrar) och klicka på Spara ändringar.

Du är redo att börja köpa Bitcoin som inte omfattas av KYC!

Nu när du är redo att köpa Bitcoin som inte är KYC-klassade, se videon och länkarna högst upp på den här sidan för att få vägledning om hur du gör en escrow-transaktion med en betrodd Bitcoin-hodler.

Ansvarsfriskrivning: Over To The Youth är en gemenskap av medvetna individer. Innehållet speglar den enskilda upphovsmannens perspektiv snarare än gemenskapen som helhet.

Ovanstående telefon

Du har friheten att välja.  Telefon ovan ger dig frihet, integritet, kontroll och kan göra allt som din gamla telefon kan. Slå dig samman med ett användarvänligt operativsystem, appar och kommunikationsverktyg. Det är snabbt, pålitligt och har branschens bästa kundsupport.

$25 rabatt med kupong: OTTY25

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish