Bits ofTruth #5 - Vem är Satoshi Nakamoto?

Vem är Satoshi Nakamoto, skaparen av Bitcoin? Poetically, grundaren av detta anonyma bytesmedel, gjorde det anonymt. Austin och Rain funderar över några idéer om vem det kan vara, utforskade vem det definitivt inte kan vara och varför det ligger i Satoshis intresse att aldrig bli upptäckt.

Ansvarsfriskrivning: Over To The Youth är en gemenskap av medvetna individer. Innehållet speglar den enskilda upphovsmannens perspektiv snarare än gemenskapen som helhet.

Ovanstående telefon

Du har friheten att välja.  Telefon ovan ger dig frihet, integritet, kontroll och kan göra allt som din gamla telefon kan. Slå dig samman med ett användarvänligt operativsystem, appar och kommunikationsverktyg. Det är snabbt, pålitligt och har branschens bästa kundsupport.

$25 rabatt med kupong: OTTY25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish